• BB Trans
 • BB Trans
 • BB Trans
 • BB Trans

Onze diensten

Wij houden het koel

Wij kunnen U voorzien van een transport met een constante temperatuur naar keuze tussen -21°C en + 20°C. Bederfbare goederen en farmaceutische producten behoren tot ons dienstenpakket.

Omdat het transport een essentieel punt is in Uw koudeketen, bieden wij U steeds de mogelijkheid om de temperatuurgegevens op te vragen van de periode waarin de goederen in ons bezit waren: « Koudeketen Garantie ».

Wij doen het snel

Voor Uw expresvrachten, Just-In-Time leveringen of andere leveringen die onmiddellijke actie van ons verwachten, staan wij steeds voor U klaar! Deze leveringen worden zo snel mogelijk uitgevoerd voor al uw goederen. Door deze service verzekeren wij U dat Uw processen geen vertragingen oplopen omwille van het transport.

Deze sneltransporten zijn mogelijk voor vrachten tussen 1 collo tot en met 33 paletten.

Wij zien het groots!

Ook voor algemeen goederenvervoer staat onze deur steeds voor U open. Wij vervoeren pallets, containers en/of vrac. Wij bieden U steeds een oplossing aan waarbij U centraal staat. Gaande van bestelwagens tot grote wegreuzen, wij zijn er voor U.

Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

Onze drie pijlers

De kwalitatieve normen binnen onze onderneming zorgen ervoor dat wij alle diensten die wij U beloven steeds conform Uw wensen en noden kunnen afleveren. Wij willen elke klant onze gedrevenheid en kwaliteit tonen door telkens tot het uiterste te gaan. Het naleven van de HACCP-regels is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Ons logistieke management staat garant dat de overeengekomen diensten steeds op het beloofde moment worden uitgevoerd en steeds in de afgesproken hoeveelheid. In de praktijk wil dit zeggen dat de gewenste laadtijden, gewenste levertijden en de hoeveelheid wagens altijd zullen gerespecteerd worden.

Met onze snelservice streven we ernaar om op elke moment te kunnen reageren op een vraag van onze klanten. Hiervoor kunnen wij beroep doen op een flexibel wagenpark een gemotiveerde medewerkers.

 • normen

  Kwaliteitsnormen

 • beloofd-is-beloofd

  Beloofd is beloofd

 • flexibiliteit

  Flexibiliteit

Onze contactgegevens

Gratis offerte nodig?

Contacteer ons vandaag nog via telefoon of e-mail!

Contacteer ons

Contacteer ons

Voor U zijn wij 24/24u 7/7d bereikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen of voor advies. Wij staan voor de volle 100% in functie van onze klanten.

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde krachten om ons team te versterken! Hiervoor kan U ook steeds terecht op onze contactpagina.

BB Trans

BB Trans

BB Trans

Een familiebedrijf gespecialiseerd in Uw transportnoden.

Vanuit onze vestiging in Holsbeek, specialiseren wij ons in koel- en sneltransport. Wij transporteren Uw geconditioneerde vrachten op de moment die U van ons verlangt. Hiervoor kunnen wij beroepen op een jarenlange ervaring in deze sector.

BB Trans door de jaren heen: 1972-...

U vindt niet wat U zoekt?

Wij helpen U graag op weg.